Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα timamopoulos.gr

Περιγραφή

Θωμάς Τιμαμόπουλος: Ιδρυτής και υπεύθυνος της επιχείρησης μέχρι σήμερα.

Aπό το 1970 ο Θωμάς Τιμαμόπουλος αθλητής ποδηλασίας του Β.Α.Ο. Θεσ/νίκης διακρίθηκε στους πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες με εξαιρετικά αποτελέσματα. Χρυσός Βαλκανιονίκης ανδρών στο BRASOV της Ρουμανίας το 1977, είναι ο πρώτος Έλληνας ποδηλάτης μεταπολεμικά που πέτυχε τέτοια διάκριση (έλαβε μέρος σε 8Βαλκανιάδες δρόμου και κατέκτησε 3 μετάλλια). Επίσης 4ος Μεσογειονίκης το 1979 στο SPLIT της Γιουγκοσλαβίας και με σημαντικότατες διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες και γύρους σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Κέρδισε πάνω από 100 χρυσά μετάλλια με αρκετά ρεκόρ διαδρομών μέχρι σήμερα, συμμετείχε σε περισσότερους από 300 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη και ποδηλάτησε πάνω από 350.000 χιλιόμετρα κερδίζοντας μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές όλων των εποχών!

Το 1980 παράλληλα με τον πρωταθλητισμό ξεκινά και το εμπόριο ποδηλάτων, με συνολικά4 καταστήματα ποδηλάτων σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης. Γίνεται ο πρώτος σε πωλήσεις topdealer της IDEAL και της GIANT, ενώ παράλληλα εισάγει τιςεπώνυμες εταιρίες ποδηλάτων: SCOTT – FAUSTO COPPI –CENTURION και άλλων μικρότερων εταιριών.

Πουλήθηκαν μέχρι σήμερα περισσότερα από 75.000 ποδήλατα. Εξυπηρετήθηκαν πάνω από 300.000 πελάτες.

Το 2013 η ΝΕΑ γενιά της οικογένειας του Θωμά Τιμαμόπουλου οι γιοί του Αντώνης (πρωταθλητής Ελλάδος στο ποδήλατο) – Νικόλαος και Χρήστος συνεχίζουν με το πρώτο τους ιδιόκτητο κατάστημα ποδηλάτων στην Παπαναστασίου 80 με Μπότσαρη στην Θεσ/νίκη με επώνυμα προϊόντα έχοντας τα πάντα για το ποδήλατο σε εξαιρετικές τιμές με άριστο SERVICE από τον ίδιο τον πρωταθλητή Θωμά Τιμαμόπουλο!


Κατηγορία:
Ιστοσελίδα

Χρησιμοποιήθηκαν:
WordPress CMS
WooCommerce
HTML5, CSS3
UIkit Framework
FontAwesome Icons